Avatud uus suusaportaal Skierpost.com

Postitus

Uue suusaportaali Skierpost.com osalisteks ja eestvedajateks on endised suusatajad Kristjan Oolo ja Robert Päkk. Kristjan Oolo sõnul on skierpost.com veebileht, mis toob lugejateni uudised suusamaailmast. “Põhiliselt keskendume murdmaasuustamisele. Kui aga on tuua olulisi uudiseid teistelt aladelt, mis on seotud suusatamisega, üritame ka need teieni tuua.

Kindlasti anname endast  parima, et värsked uudised kiiresti lugejateni jõuaks” lisas Oolo. “Oleme teinud konto suhtusportaalis facebook ning pakkunud võimaluse meiega kodulehe kaudu liituda. Meie missiooniks on reklaamida suusatamist-eriti murdmaasuusatamist, millega ise oleme tihedalt seotud. Oleme võtnud eesmärgiks  luua interaktiivne suusaportaal, mis toob meie lugejateni uudised ja tähtsama informatsiooni suusaringkondadest” tutvustas Kritjan Oolo uue suusaportaali eesmärke.

Samuti on uues portaalis kavas kirjutada treeningutest, pakkuda huvitavaid suusavideosid ning anda lugejatele võimalus olla aktiivne meie lehel!( küsitlused, kommentaarid)

www.SkierPost.com