Jaak Mae Suusakooli õpilased osalesid rahvusvahelises spordilaagris Venemaal

Postitus

“Piirideta Sport” nime kandnud laager viidi läbi Uuralite jalamil Jekaterinburgi külje all, Venemaa, Eesti ja Rootsi noorsportlaste osavõtul. Laager vältas nädal aega ning usinaid harjutajaid oli kokku 26. CFC Spordiklubi/Jaak Mae Suusakooli sportlastest said väärt kogemuse osaliseks Karli Veelain ja Ingrid Kristin Paplavskis.

Laagri peatreeneriks oli tunnustatud spetsialist Venemaalt Andrei Kondrašov, rootslaste poolelt jagasid tarkusi kaks Östersundi suusaklubi treenerit. Laager üritati teha väga vaheldusrikkaks, et ükski treeningkord eelnevaga ei sarnaneks. Harjutati suure intensiivsusega ja tehti kontrollvõistlusi.

Loomulikult ei puudunud laagris ka spordiväline pool. Selgeks tuli õppida ühislaul, külastati kohalikku veeparki, tutvuti Jekaterinburgi vaatamisväärsustega ja külastati Magnitogorski linna.

Eesti noorsportlaste kaasamine laagrisse sai teoks tänu Jaak Mae kontaktidele ning Ivar Paplavskise toetusele. Järgmine “Piirideta Sport” egiidi all toimuv ühiskogunemine peaks aset leidma novembris-detsembris Rootsis.