Jaan Kirsipuu Otepää Rattamaratonil kolmas ja Sten Sarv parim juunior

Postitus

Elion Estonian Cup maastikurattamaratonide sarja 5.etapil Otepääl võidutses taaskord Caspar Austa. Sarja üldliider sai tänavu juba kolmanda etapivõidu, edestades 58 km pikkusel maratonil 17 sekundiga Alges Maasikmetsa ja 40 sekundiga Jaan Kirsipuud. Esikuuikusse mahtusid veel Kalle Kriit, Markku Ainsalu ja Sigvard Kukk. Nemad olid ka ainsad, kes läbisid maratoni alla kahe tunni. Parima juuniorina olid üldarvestuse 13. CFC Spordiklubi liige Sten Sarv. Veel B-vanuseklassis võistlev pärnakas Timmo Jeret oli juunioride hulgas teine (üldarvestuses 17.), kaotades Sarvele pisut üle minuti. Naiste ülekaalukas võitja oli taaskord Maaris Meier, üldkohaga 75.

CFC sõitjate tulemusi veel – Toomas Kirsipuu 42., Kalev Vist 50., Martti Alesmaa 61., Tarmo Rei 92, Riho Suun 110.

Ametlikud protokollid siit – http://www.sportinfo.ee/sportevent/task/results/id/597/