Oras UCI kategooria Scandinavian Open ühepäevasõidul kümnes

Postitus

Rietumu Bank-Riga profimeeskonnas sõitval Allan Orasel jäi vähe puudu, et Scandinavian Open´il teenida UCI punkte. 1.2 kategooria ühepäevasõidul mahuvad punktidele kaheksa paremat, Oras lõpetas võistluse peagrupis kümnendana. Sõideti Vargarda ümbruses 11 km pikkusel ringil, mida tuli läbida 17 korda ehk distantsiks 187 km. Neljandast kuni 11-nda ringini ehk ligi pool distantsist juhtis võistlust tandem Taavi Selder (Rietumu Bank-Riga) ja hollandlane Tom Nederlof. 

Vahe peagrupiga kasvas 9-nda ringi lõpuks neljale minutile, kuid sellest ei piisanud. Otsutav äraminek toimus hoopis eeviimasel ringil kui eest pääses 5-meheline grupp, kes edestasid peagruppi finišis 29 sekundiga. Kolmikvõit kuulus rootslastele, parima välismaalasena oli neljas lätlane Kristofers Racenajs (Rietumu Bank-Riga).

Aastal 2007 oli Mart Ojavee Scandinavian Open´il kolmas.