Rein Taaramäe võtab Walloonia velotuurilt parima noor-ratturi särgi

Postitus

Walloonia velotuuri 4.etapp pakkus Rein Taaramäe tööandjale Cofidise meeskonnale suurt rahulolu. 195 km pikkusel etapil, mis viis ratturid Charleroi´st Perwez´i, sõitis umbes 80-ndal kilomeetril eest 29-meheline grupp. Tagumistel meestel kadus momentaalselt sõiduisu ja finišis jäi peagrupp jooksikutest maha 36 minutiga!!! Seni velotuuril tagasihoidlikult liikunud Taaramäe õnneks oli ta esimeses grupis ainus noor-rattur ja nii ei tekkinud särgi enesele võtmisega mingisuguseid probleeme. Etapil küll alles 29.koha saanud Eesti grupisõidu meister edestab enne homset viimast etappi puna-valge särgi arvestuses järgmist meest, taanlast Andre Steensen´i (Saxo Bank), 29 minuti ja 27 sekundiga. Peab olema eriline oskus, et särk ära kaotada.

Cofidis sai täna enda kätte ka kollase liidrisärgi, mille teenis välja etapil 3.koha saanud Julien El Fares. Prantslane edestab lähimat rivaali, venelast Pavel Brutt´i (Katjuša) 31 sekundiga. Taaramäe on kokkuvõttes 27. ja Rene Mandri (Ag2r La Mondiale) 52.