Lauri Ausi Memoriaalil võistleb mullune Pariis-Nice velotuuri etapivõitja

Postitus

Eeloleval pühapäeval, 26.juulil, Pirita-Kose-Kloostrimetsa ringil toimuvale Lauri Ausi Memoriaalile tuleb teiste hulgas kõrget kohta jahtima ka Itaalia ProTouri meeskonna Liquigas liige Kjell Carlström. 32-aastane soomlane võitis mullu etapi prestiižikal Pariis-Nice velotuuril ja lõpetas tänavu Giro d`Italia 62.kohaga. Carlström sõidab Itaalia tipp-meeskonnas 5ndat hooaega, olles päris paljudel võistlustel klubi liidri Ivan Basso toanaaber.

Carlström saabub Lauri Ausi Memoriaalile TWD-Länken meeskonnaga, mille rivistuses tulevad starti veel 2004.aasta Memoriaali võitja Kimmo Kananen, Jukka Heinikainen ning Anders Bäckman.

Rahvusvahelise ühepäevasõidu start on kell 13.00 ja finiš orienteeruvalt kell 15.40.