Allan Oras ja Taavi Selder võistlevad TransAlp maastikurataste mitmepäevasõidul

Postitus

Maastikurataste krossi Eesti meistrivõistlustel osalemise ohverdanud Rietumu Bank-Riga ratturid Allan Oras ja Taavi Selder alustasid nädalavahetusel TransAlp mitmepäevasõitu. Võisteldakse kaheliikmeliste võistkondadega, Allan Oras on paaris Dmitri Sorokin´i ja Taavi Selder Reinis Andrijanovs´iga. Seni on edukamad Oras/Sorokin, olles teise etapi järel 21.kohal, kaotust liidritele Hannes Genze/Andreas Kugler´ile (Multivan Merida Biking Team) 17.24. Selder/Andrijanovs püsivad 44.kohal, kaotust kiirematele pisut üle poole tunni. Meeste hulgas on rajal 273 paari.

Maailma raskeimaks maastikurataste mitmepäevasõiduks hinnataval võistlusel jäi esimene etapp hoopiski sõitmata. Külm, vihm ja mägedes ka lumelörts ei võimaldanud võistluse ajaloos esmakordselt etappi läbi viia.

TransAlp 2009
July 18: Stage 1 – Mittenwald – Reith im Alpbachtal, 73km
July 19: Stage 2 – Reith im Alpbachtal – Mayrhofen, 88km
July 20: Stage 3 – Mayrhofen – Brixen, 95km
July 21: Stage 4 – Brixen – St. Christina, 84km
July 22: Stage 5 – St. Christina – Sarnthein, 82km
July 23: Stage 6 – Sarnthein – Kaltern, 77km
July 24: Stage 7 – Kaltern – Andalo, 74km
July 25: Stage 8 – Andalo – Riva del Garda, 61km

Ametlik kodulehekülg – http://www.bike-transalp.de/englisch/