Caspar Austa on krossiradadel pidurdamatus hoos

Postitus

Maastikuratta maratoni Eesti meistrivõistlustel napilt Jaan Kirsipuule alla vandunud Caspar Austa valitseb suure ülekaaluga Läti suurimat mägirattamaratonide sarja SEB MTB Cup. Senisest neljast osavõistlusest on Austa võitnud kaks, lisaks kahel korral olnud kolmas. 12.juulil võitis Austa Tukumsis peetud etapi (58 km), 16 sekundiga Allan Orase, tänavuse Läti grupisõidumeistri Olegs Melehsi ja Läti maastikumaratoni meistri Normunds Zviedrise ees. Eestlastest mahtus esikümnesse veel Alges Maasikmets, ületades finišijoone kuuendana.

Ametlikud tulemused siin: http://www.velo.lv/?bsID=2&sGrID=10&isGR=0&sacID=16&sRsID=1

Sarja kokkuvõttes on Austa edu Zviedrise ees koguni 39 punkti. Oras on kokkuvõttes neljas ja Maasikmets kümnes. Sõita jääb veel kaks osavõistlust. Suurimas koduses sarjas Elion Estonian Cup on Austa võitnud samuti kaks etappi neljast, juubeldades Rõuge ja Tallinna Maratonil.