Eesti koondise parimaks jäi Euroopa meistrivõistlustel Gert Jõeääre 26. koht

Postitus

1-5.juulini Belgias peetud maanteesõidu Euroopa meistrivõistlustel jäi eestlaste laeks kolmandasse kümnesse jõudmine. Gert Jõeäär (Meridiana – Kalev Chocolate Team) sõitis 26. koha välja kuni 23-aastaste meeste eraldistardis, Joonas Jõgi (Spordiklubi CFC) oli meesjuunioride grupisõidus 30. Nii Jõgi kui tema klubikaaslane Sten Sarv (40. koht) lõpetasid juunioride grupisõidu peagrupis. Ülejäänud Eesti koondise liikmed 135 km pikkuse võistluse katkestasid. 172-st alustanust lõpetas üldse 63 ratturit. Ametlikud tulemused siit: http://www.vwchoogledegits.be/eur_ned/uitslag_herenjunioren_wegritten.htm

Kuni 23-aastaste meeste grupisõidus jõudis eestlastest ainsana peagrupis finišisse Sander Maasing. Nädal varem Eesti U-23 grupisõidu meistriks kroonitud Vooremaa Centrumi esindaja lõpetas EM-sõidu 32. kohaga. Võitjaga sama aja saigi kirja kõigest 32 meest. Gert Jõeäär oli 62., jäädes võitjale alla 7 sekundiga. Martin Puusepp oli enam kui 13 minutilise kaotsega 115. Ametlikud tulemused siit: http://www.vwchoogledegits.be/eur_ned/uitslag_herenu23_wegritten.htm