Liisa Ehrberg lähedal profilepingule

Postitus

Tänavu pisut ootamatult Eesti naisjalgratturite hulgas maanteel esinumbriks tõusnud 20-aastane Liisa Ehrberg on edukalt läbinud testiperioodi Itaalia profiklubi USC Chirio Forno d`Asolo juures. Senised kolm sõitu Prantsusmaal on kõik lõppenud esikümne kohtadega. Lyon – Gerland ühepäevasõidul 10.koht, Lyon – Menival ühepäevasõidul 8.koht ja GP de Feigeres ühepäevasõidul 5.koht. Liisa senised sõidud on jätnud klubi juhtkonnale hea mulje ja kuuldavasti peaks Spordiklubi CFC kasvandik profilepingu allkirjastama juuni lõpus, pärast maanteesõidu Eesti meistrivõistlusi.

Klubi sõitjate nimekirja leiab siit: http://www.uci.ch/Modules/SUCI/TEAMS/TeamDetails.asp?id=Mzk4Mg&RefDate=14.06.2009&MenuId=MTUyNzM&LangId=1&BackLink=%2Ftemplates%2FUCI%2FUCI2%2Flayout%2Easp%3FMenuId%3DMTUyNzM%26LangId%3D1