Sten Sarv Riia Rattarallil teine

Postitus

26. Riia Rattarallil (75 km) suutis lätlaste kolmikvõidu nurjata Eesti juunioride koondise liige Sten Sarv Spordiklubist CFC. Tänavu juunioride Rahutuuri 31.kohaga lõpetanud paljukordne Eesti noortemeister saavutas tihedas konkurentsis 2.koha, jäädes 14 sekundiga alla vaid endisele Rietumu Bank-Riga profiklubi liikmele ja tänavu Prantsusmaa amatöörklubis pedaalivale Herberts Pudans´ile.

Sten Sarve seljataha jäid aga mitmed profiklubide palgal olevad mehed. Näiteks 5.koha saanud Ingus Eislers (Meridiana – Kalev Chocolate Team), 8.koha saanud Alekseijs Saramotins (Designa Kökken), 11.koha saanud Kalevis Eisaks (Rietumu Bank-Riga), jt. Eestlastest mahtus esikümnesse veel Kalev Vist (Spordiklubi CFC), kes mullu sõitis seenioride grupisõidu maailmameistrivõistlustel välja 11.koha.

Lõpetajaid oli Riia Rattaralli põhidistantsil 699.