Saaremaa velotuuril startivas Eesti noortekoondises koguni neli CFC kasvandikku

Postitus

Teisipäeval 16.juunil Tartus algaval Saaremaa velotuuril osaleb üle pikkade aastate taas noortekoondis. Seekord B-vanuseklassi noormeestest komplekteeritud, kes valmistuvad juulis Tamperes peetavateks Euroopa Noorte Olümpiapäevadeks.

Kaheksa liikmelisest koondisest koguni pooled on CFC noormehed – Karl Juudas, Oskar Nisu, Aksel Nõmmela ja Krister Raudsepp. Lisaks neile mahuvad väljavalitute hulka Timmo Jeret, (Pärnu Kalev), Mihkel Räim, Kevin Soon (mõlemad Viiking) ja Kristjan Neemela (Vooremaa Centrum).

CFC esinduskoosseisus asuvad Saaremaa velotuuril viiendat järjestikust meeskondlikku võitu püüdma Jaan Kirsipuu, Esko Ööpik, Toomas Kirsipuu, Janari-Joel Jõessar, Kalev Vist, Martti Alesmaa, Kristjan Heinrand ja “külalisena” Ludovic Capelle.

Jaan Kirsipuust võib aga enne 40.juubelit saada esimene rattur, kes suutnud Saaremaa velotuuri võita kolm korda. 2007-ndal ja 2008-ndal aastal võidutsenud “Jassi” suurimad rivaalid peaksid eeloleval velotuuril olema Caspar Austa, Allar Karu, Ervin Korts-Laur, Kalle Kriit, Rene Mandri, Indrek Rannama, jt.

Velotuuri ajakava vaata siit: http://www.saaremaavelotuur.ee/index.php?sisu=etapid