Jaan Kirsipuu Tallinna Rattamaratonil Caspar Austa järel teine

Postitus

Kõrvemaa Matka-ja Suusakeskuses  toimunud rattamaratonide sarja Elion Estonian Cup kolmandale etapile oli koos lastesõitudega registreerunud üle 1700 osavõtja.Kaks päeva väldanud vihm osavõtjaid ei hellitanud ning oli raja muutnud poriseks,  pehmeks ja raskeks.

Vaatamata rasketele oludele  oli maratoni stardis 1230 osavõtjat, poolmaratonile startis  374 ning lastesõitudest võttis osa üle 70 vapra lapse.

Sarja tänavuse hooaja teise võidu sai  kirja Caspar Austa Tartu Ülikool Akadeemilisest Spordiklubist ajaga 1:56:02, talle järgnesid sekundiliste vahedega Jaan Kirsipuu klubist CFC ja Alges Maasikmets Extrem Sport võistkonnast. Neljakümne sekundi pärast olid kohal esikuuiku järgmised mehed Allan Oras Rietumu Bank Riga; Sigvard Kukk Spordipartner ning  äsja Estonian Cycling Weekendi raames peetud manteeproffide Tallinn- Tartu võistlusel  võidu kirjasaanud Erki Pütsep Bulgaaria profiklubist CC BourgasParima naisena oli Maaris Meier Peugeot naiskonnast üldjärjestuses 109-as ning finišis võitjast 18 minutit hiljem 

Sarjas osaleva 98 võistkonnast sai täna esimese etapivõidu kirja Extreme Sport meeskond järgnesid Lätlaste Rietumu Bank Riga ja Investment Ageny Pro Team võistkonnad. Naiskondadest aga vormistas oma kolmanda etapivõidu Peugeot Naiskond.