Rõuge rattamaratonil CFC omadest parim Toomas Kirsipuu

Postitus

16.mail Rõuges sõidetud Elion Estonian Cup 2.etapil oli CFC klubi esindajatest edukaim Toomas Kirsipuu 41.kohaga. Võitjale, Caspar Austale, jäi Toomase lõpuaeg alla ligi 12 minutiga. Distantsi pikkus oli 59 km. Austa (TÜSK) edestas lõpukiirenduses kahte Rietumu Bank-Riga ratturit, Allan Orast ja Taavi Selderit. Esimesel osavõistlusel Viljandis samuti teine olnud Oras (Jaan Kirsipuu järel) tõusis kahe etapi kokkuvõttes sarja liidriks. Austa oli Viljandi rattamaratonil 12. ja Selder 5.

Esimese korraliku tulemuse sel hooajal tegi Kalle Kriit (FIXUS TEAM), kes sõitis Rõuge maratonil end kuuendaks. Kriidi stardinumber oli sealjuures alles 997. Lisaks esikolmikule mahtusid Kriidi ette Alges Maasikmets (Extreme Sport) ja Markku Ainsalu (Investment Agency Pro Team).

Naistest võidutses lätlanna Ivanda Eiduka (Rietumu Bank-Riga), kes üldarvestuses oli 82. Järgnesid kaks Peugeot naiskonna liiget, Maaris Meier (üldkoht 113.) ning Liisi Rist (üldkoht 301.).

Ametlikku võistlusprotokolli vaata siit: http://www.sportinfo.ee/sportevent/task/results/id/593/