TERE TULEMAST BMX!

Postitus

Meie rattakool on saanud täiendust BMX osakonna näol! Spot of Tallinna sulgemise järel on meiega liitunud treener Janek Maidla koos oma õpilastega, mis tähendab, et nüüdsest pakume noortele ka BMX treeningute võimalust. Janek alustas treeneritööd 2019. aastal ning sai toona esimese koolituse ja väärt näpunäiteid tunnustatud BMX sõitja Klavs Lisovskis käest. Täna on Peetris asuva BMX raja uue omanikuga kokkulepe olemas välitreeningutega jätkamiseks ning seega noortel treeningvõimalus suveperioodiks olemas, BMX trennid jätkuvad Peetris E, T ja N kell 18. Järgmise aasta lootus on Rae valda loodava uue raja osas.

Janeku sõnul on CFC Spordiklubi näol olemas korralik, toimiv organisatsioon, millega liitumine aitab erinevate olmeprobleemide lahendamisega ning kui CFC temaga ühendust võttis, siis sisuliselt eriti kaaluda enam midagi polnud. Janek ootab oma trenni igas vanuses noori ning sõnab, et laps võiks osata rattaga sõita aga kui ei oska, siis saab sellegi selgeks.

Treeningutele registreerimine leitav siit: https://cfc.ee/liitumine-rattakool/

Esimesed BMX stardid ka CFC särkidel juba möödunud nädalavahetusel tehtud, kus Mari Ant, Rommi Maidla ja Mirtel Maidla sõitsid kolme parema sekka end Eesti BMX-krossi karikasarjas. Meie BMX ratturitel ootavad Eesti meistrivõistlused ees juba eesoleval nädalavahetusel. Tere tulemast Janek ja kõik uued õpilased ning meil on hea meel, et meie suur sinine spordipere on saanud taas uut hingamist!

Teie CFC Spordiklubi