Suvekuu esimesed võistlused peetud!

Postitus

Suvi on ilma poolest meie jaoks juba mõnda aega kestnud aga pilguheit kalendrisse ja näeme, et jaanikuu alles algas.

Laupäeval toimunud Bosch Eesti Alutaguse Rattamaratonil näitas võimu Uku Järv, kes võitis poolmaratoni distantsi ning loomulikult oli sellega ka M14 vanuseklassi parim.
Pühapäeval pandi maastikurattad joonele Kiviõlis, kus toimus Husqvarna Olümpiakrossi karikasarja 3. etapp. Vanuseklassi etapivõidu teenis Georg Klaos (M10 vanuseklass), edestades klubikaaslast, teisele kohale sõitis end Jasper Järv. Kiviõli raskel rajal sõitsid end poodiumile veel Eliise Vuin (N10), Eleanor Rang (N12) ja Uku Järv (M14).

Pühapäeval said maanteeratturid end proovile panna Eesti raskeima reljeefiga maanteevõistlusel ehk Suure Munamäe Rattarallil, Filter sarja 3. etapil. Võrumaa teedel peetav rattavõistlus on tuntud selle poolest, et finiši tõusuks on Eesti kõrgeim tipp ehk Suure Munamäe asfaltkattega tee, kus nii mõnigi rattur on sunnitud finišijoone ületama ratas käe kõrval. Põhivõistlusel sõitis Joonas Puuraid välja 21.koha, olles sellega MJ vanuseklassi teine.

Lühikesel sõidul näitas vägevat minekut Sebastian Suppi, võites sõidu ning olles ühtlasi M16 parim. Sama sõidu neljas (M16 kolmas) oli Karel Gustav Rei ning sõidu viies Glen Gregory Kõiv.
Noortesõidul võttis võidu Elvis Ormus ning poodiumi kolmandale astmele võitles end Andreas Grossmann. Neidude arvestuses sai Gisele Rang 2.koha ning Beatrice Püvi 3.koha.

Eesoleval kolmapäeval võtavad ratturid mõõtu järjekordsel Filter temposarja etapil ning nädalavahetusel toimuvad Graveli Eesti Meistrivõistlused Valgas/Valkas.
Kes nädala sees soovib rahulikumalt sõita, siis Esko ja Joonas ootavad teid teisipäeva (04.06) õhtul jalgrattanädala raames ühiselt veerema (30km/h). Täpsem info leitav siit: SCULT jalgrattanädal

Ilusat jaanikuud!

Piltide autor: Kristjan Kivistik #Spordisarjad