UUS TRENNIRÜHM 6-9-aastastele lastele!

Postitus

CFC avab novembrist uue üldtreeningu rühma. Oodatud on kõik 6-9-aastased poisid ja tüdrukud!

Tutvumistreening on pühapäeval 1. novembril kell 11:00 Pirita Spordikeskuses! 

Treeningute ajad

E, K ja R 16:00.
Kuutasu 40 eurot.
Esimene kuu tasuta ja liitujad saavad spordirühma särgi.

Treener: Els-Brett Heinsoo (elsbrett@cfc.ee, 53470087)

Trennirühma tutvustus

Trennirühma eesmärgiks on panna lapsed sporti ja liikumist armastama ning arendada erinevaid kehalisi võimeid. Lapsi ootavad lõbusad ja mitmekülgsed treeningud värskes õhus: erinevad liikumis- ja pallimängud, matkamine, jooksmine, suusatamine, rattasõit, uisutamine ja palju muud. Laiapõhjalised ja eakohased treeningud aitavad luua hea baasi tegelemaks hiljem mistahes spordialaga ning soovijad saavad meie klubis jätkata suusa- või rattatreeningutega. Lapsed saavad õppida spordialasid, mida harrastada kogu elu, et olla terved ja aktiivsed inimesed.