103 noort suusatajat treenisid möödunud nädalal Haanjas ühises treeninglaagris

Postitus

Kolmandat aastat toimunud erinevate Eesti suusaklubide ühislaager Skiers of Tomorrow viidi sel korral läbi Kurgjärve Spordibaasis 25.-29. juuni. Kokku oli esindatud 12 suusaklubi ja spordikooli. Lisaks laagri ellu kutsunud klubidele – Spordiklubi CFC, Karupesa Team ja Võru Suusaklubi – osalesid laagris Jõulu Suusaklubi, Alutaguse Suusaklubi ja Audentes (sh RR Suusaklubi ja Tartu Valla Spordikooli õpilased) ning mõned õpilased Nõmme Spordiklubist , Aegviidu Suusaklubist, Haanja Suusaklubist ja Võru Biathlonist.

Laagri eesmärgiks on tugevdada klubidevahelist koostööd, jagada ning vahetada teadmisi ja kogemusi ning pakkuda noortele võimalust treenida koos oma talviste konkurentidega. Lisaks tavapärasele treeningtööle oleme alati tahtnud anda laagrile ka lisaväärtust külaliste ja loengute näol. Sel aastal käis kergjõustiklane Rasmus Mägi noortele oma kogemusi jagamas, spordipsühholoog Snezana Stoljarova viis läbi spordipsühholoogia töötoa ning füsioterapeut Liisbet Tippi üldfüüsilise ettevalmistuse treeningu.

Täname kõiki külalisi, osalejaid ja treenereid! Järgmise aastani!

Rohkem infot leiate: https://www.facebook.com/SkiersofTomorrow/