Spordi harrastusrühm alustab uue kooliaastaga

Postitus

Taaskord alustab tegevust 7-12 aastastele noortele suunatud spordi harrastusrühm.

Esimene treening juba 5. septembril. Trenn algab kell 16.00 Kadrioru Saksa Gümnaasiumi Oru maja võimlas Gonsiori 38. Siseneda kooli sisehoovist. Kaasa lühike dress, tossud ja veepudel. Registreerimine kohapeal.

Spordi harrastusrühma on oodatud:
1.-6. klassi õpilased

Spordi harrastusrühma eesmärk:
1. Erinevate spordialade ja liikumisviiside õpetamine, õppimine, oskuste ja vilumuste kujundamine.
2. Lapsele sobiva spordiala leidmine.
3. Iseseisva elukestva liikumisharrastuse kujundamine.

Tegevusalad:
– akrobaatika
– kergejõustik
– pallimängud
– õuemängud
– rattasõit, rulluisutamine
– ujumine koolivaheaegadel
– suusatamine, uisutamine

Treeningute ajad ja kohad:
Esmaspäeviti kell 16.10-17.30 Kadrioru staadionil kergejõustik. Talve perioodil Lasnamäe Kergejõustikuhallis.
Kogunemine kell 16.00 KSG Oru maja hoovis Gonsiori 38.

Kolmapäeviti kell 16.00-17.30 KSG Oru maja võimlas pallimängud, akrobaatika, ÜKE. Selga lühike dress, sisetossud, kaasa veepudel.

Neljapäeviti kell 16.00-18.00 erinevates kohtades: Kadrioru pargis, Pirital maastikumängud, matkad, suusatamine, uisutamine, rullitamine, rattasõit. Kogunemine kell 16 Oru maja hoovis Gonsiori 38. Tagasi kell 18. Selga ilmastikule vastav riietus, millega on võimalik sporti teha. Info trenni sisu kohta tuleb vähemalt nädal enne trenni.

Koolivaheaegadel on ujumistrennid 21.kooli ujulas.

Spordi harrastusrühma maksumus 30 € kuus.
Arved treeningmaksu kohta esitatakse iga kuu hiljemalt 10. kuupäevaks. Arved tuleb tasuda  20. kuupäevaks. Maksekorraldusele märkida lapse nimi ja kuu, mille eest tasutakse. Õpilaste eest tasutakse õppemaksu septembrist – juunini. Lapsevanem vabastatakse treeningmaksust, kui laps puudub treeningutelt terviseprobleemide tõttu pikema perioodi vältel. Lapse tervislikest probleemidest palun teada anda treenerile.

Huvi korral palume võtta ühendust: 
Treener Margit Randver tel 5136363
margit.randver@gmail.com
FB: Õpetaja Margit Randver 

Treeneriks on Margit Randver, endine kergejõustiklane (kuulunud Eesti kergejõustikukoondisesse ajavahemikus 1996-2004 mitmevõistluses, kettaheites, kuulitõukes ja teivashüppes), kergejõustiku V kategooria treener (töökogemus SK Leksi 44 – 5 aastat). Lisaks on Margitil ka noorsootöötaja-laagrijuhataja kogemused, päevatööna kehalise kasvatuse õpetaja Gustav Adolfi Gümnaasiumis (13 aastat) ja Kadrioru Saksa Gümnaasiumis (6 aastat). Kolme lapse ema.