CFC rattakooli juuniorid Dobele velotuuril

Postitus

CFC juunioride esindus käis möödunud nädalalõpul kogemusi omandamas lõunanaabrite juures Lätis, Dobele velotuuril. Seekord jäi meie kõige säravamakas tulemuseks Marten Jõeääre etapivõit. Palju õnne!
CFC-d esindasid: Kristo Prangel, Aaron Otto Stalde, Oskar Maidre, Karel Georg Nõmm, Sander Kempi ja Marten Jõeäär.

Samal ajal käisid meie noored ka kodustel võistlustel. Marimetsa Kappil oma vanuseklasside parimad olid Romet Pajur (M12) ja Mattias Jonatan Lehtsaar (M-14). M-16 noored olid pühapäeval esindatud Jüri Ratase rattavõistlusel, mis toimub igal aastal meie hoovi peal Pirita velodroomil.

Meie välisklubides tegusad U23 sõitjad nägid möödunud nädalavahetusel tublilt vaeva. Oskar Nisu oli Eesti koondisega Balti velotuuril Leedus, kus tegutseti ühise eesmärgi nimel Eesti koondislase Silver Mäomaa võidu nimel. Sedakorda tasuks Silverile 3. koht ja Oskar üldkokkuvõttes top 15. Aksel Nõmmela (Leopard Cycling) näitas taaskord oma agresiivset sõidustiili mis leidis ka tunnustust. Nimelt siis “most competitive rider” ehk kõige aktiivsem sõitja 2. etapil ja kokkuvõttes 9. koht Ronde van Midden-Nederland tuuril. Tublid mehed!
received_1255249441176281