Kuusalu 19. Rattaralli

Postitus

Sõit toimus kolme umbes 30km ringi peal. Tuul oli väga tugev, kuid enamuselt kas otse tagant või otse vastu, korralikku küljetuult oli ringi peale ainult 3km-i jagu. Sõidu alguses sai Krister Raudsepp koos Tombaku ja teiste mitte nii ohtlikke kaaslastega eest minema. Edasi oli pundis olukord võrdlemisi rahulik kuniks teise ringi alguses taganttuule osa peal tõmbasid meie mehed Jaan Kirsipuu, Esko Ööpik, Anti Arumägi ja Aksel Nõmmela hoo üles, millega eraldati terad sõkaldest – punti jäi alles kuskil 20 meest. See punt püüdis kolmanda ringi keskpaigaks, kui finišini oli jäänud kõigest 15km, esimese pundi kinni. Seejärel toimus mitmeidki äraminekukatseid kuid meie mehed suutsid pundi koos hoida. Finišieel võtsid meie mehed rongi sisse ja vedasid Kristeri finišiks lahti, Aksel, istudes Kristeri tuules, kaitses Kristeri seljatagust ning finišijoonel olidki esimesed Krister ja Aksel, Janek Tombaku ees.