EMV kriteeriumi Elva etapi kokkuvõte

Postitus

N-14 klassis saavutasid kolmikvõidu 1. Kelly Kalm 2. Ele Siimson 3. Ebe Siimson. Vanuseklassis N-Eliit saavutas Triin Gede kolmanda koha. M-16 klassis oli meie parim Kaarel Kelk 10, Joosep Suvi 12, Keijo Kalm 13, Siim Suvi (eelmise aasta M-16 grupisõidu 4 koht) 14 koht. Iga etapiga on M-16 poisid arenenud, Kaarel sai raskel rajal vahefiniši punktid  ning ka Joosep sai enda elu esimesed vahefiniši punktid.  Viimasel etapil oli Kaarel 5, Joosep 7, Keijo 11, Siim 22. Oli ka väike ebaõnn, kui sugulased Suvid osalesid kukkumises, mis võis mõjutada edasist sõitu. Aga usume, et küll nad veel sõitma hakkavad.

M-18 klassis läksime kulla peale välja, kuid viimane etapp ei sujunud kõik 100% ootustekohaselt ning pidime leppima vaid Aksel Nõmmela etapivõiduga, kuid kokkuvõttes EMV arvestuses saavutasid Aksel Nõmmela 2, Krister Raudsepp 3 ja Karl Juudas 6 koha.

Vanuseklassis M-Eliit tuli Eesti meistriks lisaks etapivõidule Mart Ojavee, M U23 klassis teenis kulla lisaks etapi 3. kohale Joonas Jõgi.

Õhtul saime hea uudise ka Prantsusmaalt – meie klubi kasvandik ja liige Gert Jõeäär teenis tippamatööride velotuuril etapivõidu, mis oli tal ka ühtlasi viies võit sel hooajal.