Taaramäe ülistab Cofidist

Postitus

Lõuna-Prantsusmaal Saint Aygulfis Cofidise üheksapäevase treeninglaagri lõpetanud jalgratturil Rein Taaramäel jagus oma meeskonna kohta ainult kiidusõnu.

«Nautisin möödunut täiel rinnal ning olen väga õnnelik ja sada protsenti Cofidisega rahul,» kirjutab Taaramäe oma blogis. «Kõik on klappinud paremini kui varem ning meeskond näitab täielikku professionaalsust. Meil on kõik olemas, millest üks profirattur unistada oskab. Tiim tundub parem kui varem. Juhuse hooleks ei taheta midagi jätta. Selline pühendumus ja töö peab vilja kandma!»

Taaramäe sai testida ka võidusõiduratast. «Tegelt on velo sama, mis trenni omagi, kuid jooksud selle all on uued. Tundusid korralikud, ainult kummid häirisid. Laskumisi ja kurve väga nendega painutada ei julgenud, liialt libedad teised,» ütles Taaramäe.

Laagris toimusid ka koosolekud, kus olid üle Prantsusmaa kohale tulnud oma ala spetsid, kes seletasid, kuidas õigesti erinevaid tegevusi teha.

«Näiteks oli kohal mees, kes rääkis kõik uuemad ja vanemad nipid taastumistest. Lisaks saime kõik endale elektrilised lihasstimulaatorid, mis aitavad vereringet parandada ja nõnda taastumisele kaasa aidata,» lisas Taaramäe.

 

Uudise allikas: Postimees